Skip to main content

Zwolse energie

Zwolle is goed op weg met het verduurzamen van de eigen energievoorziening. Dat betekent dat er  veel duurzame energie wordt opgewekt, die wij het liefst ook hier willen gebruiken. Om dat mogelijk te maken heeft Blauwvinger Energie het merk  Zwolse Energie opgezet.

Hiermee wordt het mogelijk om de energie die via de Zonneparken Bomhofsplas, Sekdoornse plas en De Weekhorst wordt opgewekt,lokaal af te nemen. Dit is voldoende stroom voor 17.000 huishoudens! Omdat wij geen energieleverancier zijn werken wij hiervoor samen met Greenchoice, zie de partnerpagina waarom wij voor hen hebben gekozen.

Zwolse Energie is beschikbaar voor alle Zwolse huishoudens, bedrijven en organisaties. Voor huishoudens en kleine bedrijven is het mogelijk in te schrijven via deze link. Bedrijven en organisaties die meer dan 10.000 kWh per jaar gebruiken kunnen contact opnemen via info@blauwvingerenergie.nl

Ik wil Zwolse Energie

Wordt nu klant van Greenchoice voor 3 of 5 jaar *) Zwolse Energie en neem schone, groene en lokaal opgewekte energie af uit Zwolse opwek projecten. Er is al genoeg voor meer dan 17.000 huishoudens en bedrijven.
*) UPDATE 28 febr 2022: door de sterke bewegingen in de energiemarkt is het op dit moment niet mogelijk om een vast contract af te sluiten. Alle contracten worden variabel, dus de energieprijs wordt per dag berekend. 
 
Wij zijn Blauwvinger Energie, een groep Zwollenaren die de energievoorziening van onze stad wil verduurzamen. We brengen partijen bij elkaar zodat Zwollenaren makkelijk duurzame Zwolse energie kunnen afnemen en participeren in lokale energieprojecten. Er wordt in onze stad steeds meer duurzame energie opgewekt. Wij willen graag dat die groene stroom ook in de stad blijft. Daarom bieden wij Zwolse Energie aan samen met Greenchoice: Greenchoice biedt onze energie tegen een scherpe prijs aan.