Skip to main content

Energy Killer Race 2021

9 september 2021

The Energy Killer Race begins! Jong Blauwvinger Energie zet zich in om de energievoorziening van onze stad te verduurzamen. De winter komt er weer aan, wat betekent dat onze maandelijkse lasten weer gaan stijgen. Maar hoe beperk je dit tot een minimum? Jong Blauwvinger heeft de gouden tip: doe vanaf 1 oktober 2021 mee aan de Energy Killer Race!

Let op deze actie was in oktober 2021 en is afgelopen

Wat is de Energy killer race?

Iedereen heeft wel een energieslurper in huis staan, je weet wel, die oude vriezer of die oude TV die je niet meer aanzet emn eigenlijk beter kunt vervangen. Bij deze variant van het “theezakje-ruilen-spel” beginnen we met LED-lampjes en proberen we per wijk zo veel mogelijk energieslurpers in te zamelen. Welke wijk van Zwolle zal de meeste energieslurpers ophalen?! 

Felbegeerde prijzen

Op 10 december 2021 maakten we de winnaars bekend. Iedereen kon meedoen.
    • Het winnende team van 2-4 personen. Heeft jouw team het meest energieverslindende apparaat in Zwolle opgehaald? Dan mag jij gratis deelnemen aan de Climate Escape Room in Zwolle. Winnen jullie de race tegen het hoge water? Bekijk de intro van de klimate escape room op YouTube
    • De winnende wijk. Haalt jullie wijk de meeste energieslurpers in Zwolle op? Dan winnen jullie als wijk een Warm Burenfeest. Een gezellige en nuttige middag, waar iedereen welkom is voor een hapje, een drankje, muziek en een leuke verrassing: gratis materialen en hulp om energiebesparende maatregelen te treffen. We gaan aan de slag met o.a. de cv-ketel zuinig instellen, radiatorfolie plakken en het bestrijden van tocht bij deuren en ramen.

Hoe kan ik meedoen en al deze winter op mijn vaste lasten besparen?

Alle handjes helpen, dus wil je meedoen met het evenement, of heb je alleen een energieslurper die je voor de wijk kwijt wilt? Geef jouw wijkinitiatief/team op via info@blauwvingerenergie.nl en jouw actiepakket wordt energieneutraal thuisbezorgd.