Skip to main content

In 5 stappen klaar voor gasloos

9 januari 2023

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis.

Op zoek naar de Big 5

Tijdens het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ op 27 januari 2023 nam de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de 5 stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken om van het aardgas af te gaan.

Bekijk het webinar terug

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen je huis klaar maken om gasloos te wonen. Ga je mee op safari?

Maak een plan op maat voor je eigen huis

Oké, je hebt de 5 stappen geleerd om je huis klaar te maken voor aardgasvrij. En dan? Hoe breng je je nieuwe kennis in de praktijk?  Energiecoaches helpen je op weg met het Hoomdossier- of de Verbeterjehuis-app in Berkum. Hiermee kun je een plan op maat maken voor jouw eigen huis. Elk huis is immers anders! Met je eigen routekaart weet jij straks precies welke stappen je moet nemen om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan!

Maak na het kijken van de webinar een afspraak met een energiecoach en maak een plan op maat voor je eigen huis
Het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ en ‘Help! Mijn huis moet van het gas af!’ werd georganiseerd door de Zwolse bewonersinitiatieven